San Marco Roeselare

Ooststraat 79, 8800 Roeselare   051/24 44 05

Welkom bij San Marco Roeselare, het Italiaans restaurant, tearoom en pizzeria in Roeselare.

U vindt ons in het centrum van Roeselare, te midden van de winkels van de Galerij Canada en de Ooststraat. Op vijf minuutjes van de Grote Markt, de Cityscoop en het station.

Niets is heerlijker dan tijdens het winkelen even te pauzeren voor een lekkere koffie, een ijscoupe, een versgebakken pannenkoek of wafel. U kan van ons aanbod genieten in de binnenruimte, in de veranda met schuifdak of op het terras.

Bij San Marco is er voor ieder wat wils. Ook voor een middag- of avondmaaltijd kan u bij ons terecht. U kan genieten van de heerlijke zelfbereide pasta’s, pizza’s en andere Italiaanse specialiteiten. Wij serveren ook steak of mosselen (seizoen) met frieten naast andere vlees- en visgerechten.

Alles wordt huisbereik met dagverse producten. Chef Jan Leveugle en zijn team toveren ze om tot heerlijke gerechten.

San Marco heeft ook een ruim aanbod aan wijnen.

Naast de uitgebreide menukaart kan u bij San marco ook gerechten afhalen. Wij vragen wel om op voorhand telefonisch te bestellen via 051/24 55 05.

Gezellig met z’n tweetjes, met de kinderen of met familie. Lekker genieten tegen een betaalbare prijs. Proef en overtuig uzelf.

Recente reacties van onze klanten

Rudy C.:  “Cosy resto met heel vriendelijk personeel!”

Heidi D.:  “Heel aangename zaak en vlotte bediening. Aan te raden!”

Aline P.:  “Super lekker eten, gezellig zitten en een eerlijke prijs. Een toppertje!”

Marie-Chrystel S.:  “Vriendelijk onthaal en een vlotte bediening, uitgebreide keuze zowel qua lunch en tearoom! Lekkere gerechtjes en een ontspannen sfeer.  En ook meeneemgerechten!”

Openingsuren

Maandag: GESLOTEN

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag: open van 09 tot 22 uur.

Zon- en feestdagen: open van 11 tot 21 uur.